Pentru inceput alegi produsul preferat si-l adaugi in cos. Dupa, alegi metoda de plata care-ti convine: sa achiti cu cardul online, cash/numerar, la ridicare produsului, sau prin transfer bancar, daca esti persoana juridica.

Toate preturile aferente a produselor disponibile pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata (TVA). In niciun caz acestea nu includ taxa pentru livrare si nici eventualul tarif aditional de procesare a platii la livrare. Pentru cazurile in care sunt inregistrate unele disfunctionalitati ale site-ului sau au fost comise unele erori umane, in urma carora pretul afisat pe site nu este cel real, pot deveni incidente prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la pretul derizoriu si de facto nu poate fi incheiat un contract valid intre S.C. EMRORA S.R.L. si Client, iar produsele afectate nu vor fi livrate si/sau furnizate. S.C. EMRORA S.R.L. va informa cu promptitudine Clientul asupra pretului corect in eventualitatea aparitiei unor asemenea situatii.

Atentie: preturile la produsele prezentate pe site pot fi modificate in orice moment de catre S.C. EMRORA S.R.L., fara notificari in prealabil.

Cash/Numerar:
E cea mai clasica si, probabil, comoda modalitate de plata. Nu e nevoie sa completezi formulare online sau sa te complici. Vine curierul nostru, semnezi pentru ridicarea produsului si achiti cu bani gheata.

Card Online:
De ce sa te cauti prin buzunare sau prin portofel atunci cand poti achita cu cardul? O poti face chiar de pe smartphone-ul tau pentru ca e simplu, rapid si cel mai important: sigur.
In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Transfer Bancar:
Daca esti om de afaceri, stii ce ai de facut. Platile prin transfer se efectueaza doar de catre persoanele juridice. Pentru a realiza transferul e nevoie de toate rechizitele bancare.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


Produs adaugat cu succes in lista de produse favorite.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.